Aprotech palvelut

Ammattitaitoinen henkilökunta, tunnetut laitetoimittajat.

Palvelut

Aprotech Oy tarjoaa kattavat palvelut ja ratkaisut veden ja lietteen käsittelyyn. Yhteistyössä globaalisti tunnettujen laitetoimittajien kanssa löydämme parhaan ratkaisun asiakkaan tarpeisiin. 
Ammattitaitoiselta huoltotiimiltämme asiakas saa palvelut kuntokartoituksesta lingon huoltoon, laitteen merkistä riippumatta. 

Innovatiiviset palvelut, ammattitaitoinen henkilökunta sekä laadukkaat tuotteet ovat yhteydenoton päässä. Ota yhteyttä meihin, niin kerromme lisää palveluistamme.

Ota yhteyttä meihin


Toimitus- ja asennuspalvelut

Toimitamme laadukkaita tuotteita yhteistyössä globaalisti tunnettujen laitevalmistajien kanssa. Toimitamme tuotteet aina asiakkaan toivomusten mukaisesti. Aprotech Oy tarjoaa myös asennuspalvelut – puramme vanhat laitteet ja asennamme uudet tilalle.


Huolto- ja varaosapalvelut

Huolto- ja varaosapalvelut

Teemme määräaikaishuollot toimittamillemme laitteille sekä toimitamme varaosat. Määräaikaishuolloilla varmistetaan laitteen tehokas toiminta ja ennaltaehkäistään yllättäviä laiterikkoja.

Huoltotyömme sisältä aina kattavan raportin laitteen kunnosta ja ehdotuksen tarvittavista jatkotoimenpiteistä.


Monimerkkihuolto

Monimerkkihuolto

Aprotech Oy:llä on vahva kokemus eri merkkisten linkojen huollosta. Ammattitaitoinen tiimimme tekee kuntokartoituksen, jossa määritetään laitteen tarvitsemat huoltotyöt ja niiden kustannukset. Erityisammattitaidon omaava huoltohenkilöstömme huoltaa lingot paikanpäällä tai tarvittaessa käytämme konepajaa.

Lisäksi olemme modernisoineet eri merkkisiä linkoja uusiokäyttöön.

Lietelinkojen modernisointi sisältää:
lingon pyörivän yksikön eli roottorin mekaanisen kunnostuksen ja tasapainotuksen
kuluvien komponenttien uusinnan tai uudelleen pinnoittamisen
vaihteiston huollon tai tarvittaessa kunnostuksen
sähkömoottoreiden huollon
runkorakenteiden kunnostuksen ja pintakäsittelyn
ohjausautomatiikan uusinnan

Modernisoidut lingot sisältävät aina mekaanisen takuun!


Siirrettävä lietteenkuivausyksikkö

Siirrettävä lietteenkuivausyksikkö

Linkoustarpeisiin tarjoamme ratkaisuna siirrettävää lietteenkuivausyksikköä. Räätälöimme laitteiston asiakkaan tarpeiden mukaan ja huolehdimme sen toiminnasta.

Siirrettävä lietteenkuivausyksikkö on joissakin tapauksissa kilpailukykyinen vaihtoehto lietteenkuivaukselle, jos olemassa olevaa rakennusta ei voida hyödyntää. Tässä vaihtoehdossa erillistä rakennusta ei tarvita.


Testaus ja analysointipalvelut

Toteutamme neste/kiintoaine erotukseen liittyviä testaus ja analysointipalveluita yhteistyössä edustamiemme yritysten kanssa. Joissakin tapauksissa riittää, että näyte toimitetaan tutkittavaksi laboratorioon, mutta useissa tapauksissa testaus ja analysointi suoritetaan asiakkaan tiloissa siirrettävällä koelaitteistolla. Koelaitteistoon sisältyy päälaitteen lisäksi tarvittavat oheislaitteet prosessin testaamiseksi sekä laboratorio, jossa näytteet voidaan analysoida välittömästi. Testeistä toimitetaan asiakkaalle aina kattava raportti.


Automaatiopalvelut

Automaatiopalvelut

Modernisoimme lietelingon ohjausautomaation laitteen merkistä riippumatta vastaamaan asiakkaan tarpeita. Ohjausautomaation modernisointi on tarpeellista, jos nykyiseen ratkaisuun ei ole varaosia saatavilla tai liittyminen laitosautomaatioon ei ole mahdollista. Monissa tapauksissa lingon ohjausautomaatiota voidaan laajentaa erilaisilla mittauksilla.

 

 

 

Separation techonologies and services.

Aprotech Oy

  • Käyntiosoite:
  • Puotelintie 1
  • 49460 Hamina
  • Toimisto on avoinna arkisin
  • Ma-Pe klo 8-16
  • Tel. 010 - 2293 900
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lyhyesti

Aprotech toimittaa ympäristöteknologian tuotteet asiakkailleen kokonaisvaltaisilla toimitusratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä pian takaisin

Ota yhteyttä nyt