Aprotech referenssit

Poimintoja asiakasreferensseistä, yhteistyökumppaneistamme

Referenssejä

Esmerkkejä referensseistämme palveluistamme. Ota yhteyttä myyntimme, niin kerromme lisää tuotteistamme ja palveluistamme!

Ota yhteyttä meihin


Laitetoimitukset biokaasulaitoksille

Laitetoimitukset biokaasulaitoksille

Olemme toimittaneet Andritz lietelinkoja sekä Aprotech Oy:n polymeerilaitteistoja ja huuhteluläppäventtiilejä useille biokaasulaitoksille.

Laitetoimitusten lisäksi toimituksemme ovat sisältäneet laitteiden käyttöönoton ja henkilökunnan koulutuksen laitteiden käytöstä. Toimituslaajuuteen sisältyi myös asiakkaan tarpeisiin räätälöity ohjausautomaatio.


Jäteveden esikäsittely

Jäteveden esikäsittely

Toimitimme Loimaan Veden uudelle jätevedenpuhdistamolle jäteveden esikäsittelyprosessin, joka otettiin käyttöön vuoden 2015 keväällä. Toimitus sisälsi Andritzin välpät (2 kpl) ja KUHN:n välpepesupuristimen ja hiekkapesurin. Aprotech Oy valmisti välpekourun välppeen siirtoon ja laitteiden ohjausautomaation sekä suoritti laitteiden käyttöönoton ja käyttöhenkilöstön koulutuksen.

Loimaan toimituksen lisäksi olemme toimittaneet esikäsittelylaitteita suomalaisiin puhdistamoihin.


Lietteenkäsittely

Lietteenkäsittely

Vuonna 2014 toimitimme 2 kpl Andritz lietelinkoja Kaltevan keskuspuhdistamolle Hyvinkään Vedelle. Liete on yhdyskuntapuhdistamon sakeutettu bioliete. Laitteet toimitettiin ”avaimet käteen” periaatteella. Laitetoimituksen lisäksi toimituslaajuus sisälsi kaikki asennustyöt (sähkö-, automaatio-, mekaaninen asennus sekä rakennustyöt).

Hyvinkään projektissa linkoihin toteutettiin asiakkaan tarpeita vastaava räätälöity automaatiojärjestelmä.

”Projektin ansiosta lietteen jatkokäsittelykustannukset pienenivät oleellisesti, kun kuivatun lietteen kuiva-ainepitoisuutta saatiin nostettua useita prosenttiyksikköjä . Kokonaissäästöt ovat useita kymmeniä tuhansia euroja vuositasolla ja projekti maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.”

Jari Hynönen, Käyttöinsinööri, Hyvinkään Vesi

Testaus- ja analysointipalvelut

Testaus- ja analysointipalvelut

Olemme toteuttaneet neste/kiintoaine erotukseen liittyviä testaus ja analysointipalveluita useille asiakkaillemme. Joissakin tapauksissa riittää, että näyte tutkitaan laboratoriossa, mutta useissa tapauksissa testaus ja analysointi suoritetaan asiakkaan tiloissa siirrettävällä koelaitteistolla.

Tarvittavan testauslaitteen kapasiteetti määritetään aina asiakkaan tarpeen mukaisesti.

Kuvassa on asiakkaallemme toimittama testilaitteisto vuonna 2015. Koelaitteistoon sisältyi päälaitteen lisäksi polymeerilaitteisto, saostuskemikaalien syöttöön tarvittavat pumput sekä laboratorio, jossa näytteet voitiin analysoida testauspaikalla.


Siirrettävät lietteenkuivausyksiköt

Siirrettävät lietteenkuivausyksiköt

Vuonna 2015 toimitimme siirrettävän lietteenkuivausyksikön teollisuuslietteen kuivaukseen. Laitteen käyttö sisältyy toimitukseen, joten asiakkaan ei tarvitse huolehtia sen toiminnasta. Ohjauskeskukseen on liitetty etäyhteys, jonka välityksellä laitteen toimintaa voidaan valvoa.


Arkhimedeen ruuvipumput Lappeenrannan Toikansuon jätevedenpuhdistamolle

Arkhimedeen ruuvipumput Lappeenrannan Toikansuon jätevedenpuhdistamolle

Vuonna 2012 toimitimme Toikansuon puhdistamolle uudet Arkhimedeen ruuvipumput ”avaimet käteen” periaatteella asennettuna. Toimituksemme sisälsi uusien ruuvipumppujen lisäksi tarvittavan suunnittelu- ja asennustyön.


Lietelingon modernisointi Kymen Bioenergian biokaasulaitokselle

Lietelingon modernisointi Kymen Bioenergian biokaasulaitokselle

Vuonna 2013 toimitimme modernisoimamme käytöstä poistetun lietelingon Kymen Bioenergialle biokaasulaitoksen mädätteen kuivaukseen. Toimitus sisälsi lietelingon täydellisen mekaanisen kunnostuksen ja ohjausautomaation uusinnan. Modernisoituun linkoon asennettiin uusi APT-huuhteluläppäventtiili.
Kymen Bioenergian lisäksi olemme toimittaneet modernisoituja lietelinkoja useisiin kohteisiin.

Separation techonologies and services.

Aprotech Oy

  • Käyntiosoite:
  • Puotelintie 1
  • 49460 Hamina
  • Toimisto on avoinna arkisin
  • Ma-Pe klo 8-16
  • Tel. 010 - 2293 900
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lyhyesti

Aprotech toimittaa ympäristöteknologian tuotteet asiakkailleen kokonaisvaltaisilla toimitusratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä pian takaisin

Ota yhteyttä nyt