Aprotech yritystiedot

Kestävät ratkaisut, toimivat palvelut, asiakkaan kanssa yhteistyössä

Yritys

Aprotech Oy on vuonna 2009 perustettu yritys, joka toimittaa asiakaskohtaisesti räätälöityjä ympäristöteknologian tuote- ja palveluratkaisuja teollisille ja kunnallisille asiakkaille. Toiminnassamme olemme keskittyneet veden- ja jätevedenkäsittelyyn sekä teollisuuden neste/kiintoaine erotusprosesseihin. Asiakkaillemme tarjoamme konkreettiset hyödyt, joita ovat alhaisemmat jätteiden hävityskustannukset ja energiantarve sekä laitosten parantunut käyttövarmuus.

Päälaitteemme ovat kansainvälisesti tunnettujen ja luotettavien laitevalmistajien tuotteita. Oheislaitteet ja tarvittavan ohjausautomaation valmistamme itse. Tällä toimintaperiaatteella pystymme toimittamaan asiakkaan tarpeen mukaisia laite- ja palvelukokonaisuuksia paikallisten olosuhteiden ja säännösten mukaisesti kokonaistaloudellisuus huomioiden.

Yrityksen päätoimipaikka on Hamina ja sivutoimipaikka sijaitsee Oulussa.

Toiminta-ajatuksemme:

Toimitamme ympäristöteknologian tuotteita asiakkaillemme kokonaisvaltaisilla toimitus- ja palveluratkaisuilla. Olemme asiakkaillemme paras yhteistyökumppani laitteiden koko elinkaaren ajan.

Arvomme

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä, joten haluamme tarjota parhaat ratkaisut asiakkaidemme tarpeisiin yhteistyössä heidän kanssaan.

Keskinäinen kunnioitus ja luottamus niin omassa työyhteisössä kuin yhteistyössä asiakkaidemme kanssa saavutetaan hyvällä ja rehellisellä kommunikoinnilla.

Vähennämme ympäristön kuormitusta toimittamalla laadukkaita ja kestäviä laitteita sekä ottamalla niitä uusiokäyttöön modernisoinnin kautta.

Separation techonologies and services.

Aprotech Oy

  • Käyntiosoite:
  • Puotelintie 1
  • 49460 Hamina
  • Toimisto on avoinna arkisin
  • Ma-Pe klo 8-16
  • Tel. 010 - 2293 900
  • Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lyhyesti

Aprotech toimittaa ympäristöteknologian tuotteet asiakkailleen kokonaisvaltaisilla toimitusratkaisuilla.

Ota yhteyttä

Jätä viesti tai yhteydenottopyyntö, niin olemme yhteydessä pian takaisin

Ota yhteyttä nyt