Aprotech företaget

Hållbara lösningar, driftstjänster, i samarbete med kunden

Om företag

Företaget Aprotech Oy grundades år 2009 och arbetar med att leverera kundspecifika och anpassade miljötekniska produkt- och tjänstelösningar till industrier och kommunala kunder. Inom vår verksamhet har vi fokuserat på hantering av vatten- och avloppsvatten, samt på separationsprocesser av vätskor och fastämnen inom industritillämpningar. Vi levererar konkreta fördelar åt våra kunder, t.ex. lägre energibehov och kostnader för avfallshantering och förbättrad driftsäkerhet vid anläggningar.

Huvudenheterna är internationellt kända och tillverkade av tillförlitliga produkttillverkare. Kringutrustningen och automationsstyrningen framställer vi själva. Med denna verksamhetsprincip kan vi leverera kundspecifika produkt- och tjänsteenheter med hänsyn till lokala förhållanden och föreskrifter.

Företagets huvudkontor ligger i Fredrikshamn och platskontoret ligger i Uleåborg.

Vår verksamhetsfilosofi

Vi levererar miljötekniska produkter till våra kunder genom omfattande leverans- och tjänstelösningar. Vi är den bästa samarbetspartnern under hela produktcykeln.

Våra värderingar

Eftersom kunderna är viktiga för oss, vill vi i samarbete med dem kunna erbjuda de bästa lösningarna för deras behov.

Genom god och ärlig kommunikation kan vi uppnå ömsesidig respekt och tillförlitlighet, både på arbetsplatsen och i samarbetet med våra kunder.

Vi minskar miljöbelastningen genom att leverera produkter med hög kvalitet och hållbarhet, samt genom modernisering av produkterna för återbruk.

Separation techonologies and services.

Aprotech Oy

  • Adress:
  • Puotelintie 1
  • 49460 Hamina
  • Tel. +358 10 - 2293 900
  • Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Om oss

Aprotech leverera miljötekniska produkter till kunder med totalt fraktlösningar.

Kontakt oss

Lämna ett meddelande eller en kontaktformuläret så kontaktar vi tillbaka snart

Fortsätt